Anunturi de mica publicitate

Anunturile gratuite

- apar si in revista Pretul Exact
- perioada de valabilitate este de 14 de zile cu posibilitate de prelungire
- pot fi publicate in mai multe categorii de anunturi ( pana la 5 categorii cu conditia sa fie conforme cu categoriile respective)
- poate fi atasata la anuntul de pe site si o fotografie
- daca apar modificari la anunt acestea pot fi editate chiar de catre cel care l-a publicat

Anunturile speciale

- perioada de valabilitate este de 30 de zile cu posibilitate de prelungire
- sunt numai pentru categoria SPECIAL cu cele doua subcategorii Profesionisti si Distribuitori
- pot fi publicate in mai multe categorii de anunturi ( pana la 5 categorii cu conditia sa fie conforme cu categoriile respective)
- poate fi atasata la anuntul de pe site si o fotografie
- daca apar modificari la anunt acestea pot fi editate chiar de catre cel care l-a publicat

Inainte de a posta un anunt va rugam sa vizitati sectiunile : Instructiuni de completare si Conditii si termeni de utilizare.

Publicitate  

- publicitate in revista tiparita si pe site prin bannere 

- construire site pentru firma dumneavoastra la preturi rezonabile

 - mini-site gratuit in cadrul siteului abc-pex ( o pagina separata in cadrul site-ului pe care puteti publica ceeace considerati dumneavoastra ca este necesar pentru a castiga mai multi clienti : date despre firma, date despre produse si promotii, etc.)

Productie publicitara

- ambalaje speciale pentru produsele dumneavoastra
- obiecte personalizate realizate la imprimante 3d si CNC cu laser pe care le puteti oferi cadou firmelor cu care colaborati

 

Pentru ca informatiile din baza de date sa fie cat mai corecte si reale, va rugam sa completati cu multa atentie formularele de introducere a datelor.
Va rugam sa respectati urmatoarele cerinte minime pentru buna desfasurare a serviciului:

- nu va faceti mai multe conturi pentru a putea publica de mai multe ori acelasi aniunt sub forme diferite

- pentru ca anuntul sa poate fi publicat in gazeta tiparita trebuie sa indeplineasca 2 conditii obligatorii:

        - nu trebuie sa contina mai mult de 25 de cuvinte

        - pentru a putea fi publicat in gazeta tiparita, in numarul care urmeaza,  anuntul trebuie sa fie postat pe site pana miercuri 

        - vor fi publicate in gazeta numai anunturile care au fost introduse on-line pana miercuri ( saptamana curenta) la orele 18

- nu adaugati mai multe anunturi consecutive avand acelasi continut sau inteles;

- nu adaugati in acelasi camp mai multe anunturi;

- nu adaugati anunturi in rubrici care nu au legatura cu continutul anuntului;

- nu abuzati in nici un fel de aceste servicii gratuite;

- nu faceti referiri spre site-uri terte.

- nu sunt admise anunturi cu continut ilegal;

- nu folositi limbaj trivial, cuvinte obscene sau orice expresii care ar putea deranja vizitatorii site-urilor;

Anunturile care contin referiri la alte site-uri sau liste de discutii vor fi modificate sau daca se constata ca autorul mesajelor persista in a publica astfel de informatii, vor fi sterse;
Incalcarea in mod repetata a regulamentului de utilizare a site-urilor poate duce la restrictionarea accesului, la restrictii privind introducerea de anunturi sau restrictii privitoare la serviciile oferite.

Generalităţi 

Aceşti "Termeni de utilizare" constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră şi Lazar Lucian-Ioan Media Intreprindere Individuala  în privinţa utilizării site-ului abc-PEX, constituind unica convenţie dintre dumneavoastră şi companie şi reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor oferite de  siteului abc-PEX

Aceste condiţii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunţare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteţi citi cea mai recenta versiune a acestor condiţii oricând, accesând aceasta pagină.

Folosirea în continuare a serviciilor site-ului abc-PEX reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului contract.

Numai modificarile importante vor fi anuntate in Front Page

Regulamentul şi relaţiile dintre utilizatori şi abc-PEX vor fi guvernate de legile aplicabile în România.

Dacă vreo prevedere din acest capitol "Termeni de utilizare" este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni de utilizare", acestea rămânând în vigoare.

Lazar Lucian-Ioan Media Intreprindere Individuala protejeaza dreptul la imagine si intimitate a utilizatorilor site-ului.

Dorim sa oferim utilizatorilor site-ului, servicii online sigure, care sa nu afecteze in mod negativ, sub nici un aspect, viata privata a acestora.

 Toate eforturile noastre  sunt canalizate pentru a ne asigura ca informatiile introduse in baza noastra de date, sunt folosite numai in scopurile urmarite prin crearea acestor site-uri.

 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Lazar Lucian-Ioan Media Intreprindere Individuala are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza accesand serviciile site-ului. Scopul colectarii datelor este de a asigura buna functionare a serviciilor disponibile pe site-uri precum si pentru a face anumite estimari, de performanta, de ordin tehnic, comercial, sau pentru servicii de reclama si publicitate pe baza unor contracte incheiate de comun acord cu utilizatorii.