Generalităţi 

Aceşti "Termeni de utilizare" constituie în întregime un acord încheiat între dumneavoastră şi Lazar Lucian-Ioan Media Intreprindere Individuala  în privinţa utilizării site-ului abc-PEX, constituind unica convenţie dintre dumneavoastră şi companie şi reglementează folosirea de către dumneavoastră a serviciilor oferite de  siteului abc-PEX

Aceste condiţii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fără o anunţare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor. Puteţi citi cea mai recenta versiune a acestor condiţii oricând, accesând aceasta pagină.

Folosirea în continuare a serviciilor site-ului abc-PEX reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului contract.

Numai modificarile importante vor fi anuntate in Front Page

Regulamentul şi relaţiile dintre utilizatori şi abc-PEX vor fi guvernate de legile aplicabile în România.

Dacă vreo prevedere din acest capitol "Termeni de utilizare" este considerată invalidă de către forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni de utilizare", acestea rămânând în vigoare.

 Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii.

 Utilizarea serviciilor de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

Prin Completarea Formularului de înregistrare şi click-ul butonului "Înregistrare",  respectiv prin  activarea contului prin e-mailul trimis de către abc-PEX pe adresa furnizată de dumneavoastră declarati ca  sunteţi persoană fizică, că aveţi împlinită vârsta de 18 ani sau vârsta peste 14 ani şi aveţi consimţământul părinţilor sau tutorelui legal de a utiliza acest site web şi ca  acceptati în totalitate  prezentul contract.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi serviciile oferite de acest site sa  nu completaţi formularul de înregistrare sau va  autentificaţi cu contul şi parola individuală.

 Servicii oferite

 Serviciile oferite de siteul abc-PEX sunt urmatoarele :

Anunturile gratuite

- apar  pe site si sunt preluate si in revista abc-PEX
- valabilitatea unui anunt gratuit este de 14 zile
- pot fi publicate in mai multe categorii de anunturi ( pana la 5 categorii)
- poate fi atasata la anuntul de pe site si o fotografie

Publicitate

- publicitate prin bannere (vezi oferta completa la sectiunea oferte)
- mini-site ( o pagina separata in cadrul site-ului  pe care puteti publica ceeace considerati dumneavoastra ca este necesar pentru a castiga mai multi clienti : date despre firma, date despre produse si promotii, etc.)

Download

Dumneavoastra intelegeti şi sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "aşa cum sunt" fara a emite pretentii suplimentare asupra formei sau continutului acestora . Serviciile suplimentare se vor negocia in conditii diferite si vor constitui obiectul unui contract separat

Dumneavoastră întelegeţi şi sunteţi de acord că aceste servicii includ şi publicitate,  acesta fiind necesară site-ului abc-PEX pentru furnizarea serviciilor sale.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti acord cu faptul ca serviciile oferite de abc-PEX pot include anumite comunicate de la Lazar Lucian-Ioan Media Intreprindere Individuala,  (anunturi legate de noi functionalitati, mesaje administrative, si newsletter etc. ), si ca acest tip de comunicare este considerat ca facand parte din statutul de membru si puteti opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfarsitul newsletter-ului.

 Garantii si Responsabilitati

     In nici o circumstanta, Lazar Lucian-Ioan Media Intreprindere Individuala nu poate fi responsabila pentru pierderi, de natura directa sau indirecta, rezultate, sau legate in orice fel, de folosirea serviciilor sau gradul de performanta a legaturii de internet.

    Clientul ia la cunostinta ca serviciile abc-PEX sunt disponibile integral prin Internet. Lazar Lucian-Ioan Media Intreprindere Individuala face toate demersurile tehnice posibile pentru a mentine securitatea informatiilor, functionarea serviciilor la cele mai inalte standarde, deservirea prompta a clientilor.

    Totusi, datorita particularitatilor de natura tehnica a conexiunilor de internet, a diversitatii foarte mari a tipurilor de legaturi, abonamente, provideri, echipamente utilizate pentru a accesa site-ul  abc-PEX, nu putem garanta ca informatia pe care utilizatorul o trimite folosind serviciile disponibile va fi permanent in siguranta.

 Lazar Lucian-Ioan Media Intreprindere Individuala   nu are obligaţia de a controla informaţiile oferite de către utilizator şi disponibile pe site. Materialul furnizat de către utilizator poate fi neplăcut, vătămător sau inexact, poate conţine greşeli de scriere, singurul răspunzător pentru forma, conţinutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul.

Lazar Lucian-Ioan Media Intreprindere Individuala   îşi rezervă dreptul de a stoca în baza de date anunţurile şi adresele de contact furnizate de către utilizator pe care poate să le folosească în scopuri publicitare însa nu îşi asuma nici o responsabilitate faţă de întârzierile care pot aparea la furnizarea datelor, nu are nici o responsabilitate în cazul ştergerii, pierderii sau imposibilităţii de a stoca informaţiile, din orice motive tehnice care pot apărea din cauze interne sau externe.

Lazar Lucian-Ioan Media Intreprindere Individuala  nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sale nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu ofera nici o garanţie în cazul oricăror consecinţe care pot apărea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, întârzierea serviciilor sau securitatea aplicaţiilor sale.

 Lazar Lucian-Ioan Media Intreprindere Individuala   nu oferă nici o garanţie ca:

- serviciile vor împlini toate cerinţele dumneavoastră;

- serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;

- rezultatele ce se vor putea obţine din folosirea site-ului abc-PEX şi a serviciilor puse la dispoziţie vor fi corecte sau de încredere;

- orice eroare de program va fi corectată;

   Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze Lazar Lucian-Ioan Media Intreprindere Individuala in justitie, cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciilor abc-PEX de catre client, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel, sau provocate direct, ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

 Responsabilitatile utilizatorului

 Utilizatorul este  singurul responsabil pentru formă, conţinutul sau exactitatea materialului  publicat  de el pe site.

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile numai in scopuri legale si in conformitate cu menirea pentru care au fost create.

 Utilizatorul se obliga ca:

- nu va modifica, copia, transmite, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul  acestui site

- nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor pot fi actionati in instanta, civil si penal.

- nu va posta in mod rauvoitor  intentionat  anunturi cu caracter calomnios sau injurios, de farsa, pentru a cauza neplaceri, sau a aduce atingere imaginii altor clienti/utilizatori ai acestor servicii.

Este strict interzisa postarea anunturilor care fac referire la activitati periculoase (ex. detinere de arme), comportament insultator sau discriminator, propaganda, incitare la violenta sau ura rasiala, exploatare minori, continut obscen sau imoral, etc...;

Este strict interzisa postarea anunturilor care fac referire la vanzarea, cumpararea sau detinerea de obiecte care contravin legii (ilicite);

Se interzice folosirea adreselor de e-mail din paginile acestor site-uri pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM);

Daca nu sunt respectate aceste obligatii administratia siteului va sterge anunturile fara nici o sesizare prealabila

Dacă i se solicită de către un utilizator, compania poate investiga şi verifica afirmaţiile în cadrul procesului de moderare şi poate hotărî dacă informaţiile respective trebuie îndepărtate.

Vă rugăm să  sesizati administratia siteului pentru orice informaţie care vi se pare suspectă, ilegală, defăimătoare  etc. pe acest site.

Utilizatorii care nu respecta aceste conditii pot fi urmariti si actionati in instanta, civil si penal, pe baza IP-urilor sau a datelor de identificare introduse la inregistrare sau la completarea anuntului.

Lazar Lucian-Ioan Media Intreprindere Individuala vă autorizează să vizualizaţi şi să faceţi download la o copie a materialelor de pe site doar în scopuri personale şi pentru uz necomercial. Conţinutul, textele, grafica, fotografiile precum şi alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor nr. 8/1996, Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 123/2005 şi legea 329/2006. Întregul material este proprietatea Lazar Lucian-Ioan Media Intreprindere Individuala, conţinutul acestui site web este dreptul exclusiv a companiei, drept protejat de legile în vigoare. Folosirea neautorizată a materialului reprezintă o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveţi permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale. În caz de încercare şi / sau accesare  fără drept, a serverelor pe care sunt stocate informatiile , fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte conform legislaţiei române în vigoare.